INSTRUCTIONS

Загрейте предварително фурната до 220 С.

Намислете четири малки форми за пудинг или кексчета с олио от рапица и застелете дъната им с кръгчета хартия за печене.

Сложете шиколада и сметаната в голяма купа и я поставте над касерола с вряща вода.

Оставете така , докато шоколадът се стопи, след което разбъркайте до гладка смес.

В друга купа разбийте яйцата, захарта ванилията и брашното,докато получите хомогенна смес.

Постепенно прибавете все още топлия шоколад към яйчената смес .

Излейте или изсипете с лъжица сместа в приготвените формички и ги подредете в тавичка.

Печете 10 минути докато отвън се стегнат, но в средата са все оше меки.

Обърнете кексчетата върху чинийки за сервиане , поръсете с какао на прах и поднесете веднага.

RECIPE RATING

( 0 Rating )

INGREDIENTS