Стъпки за поръчка и покупка в Parapina.bg

Може да се извършват поръчки от различни продуктови страници в онлайн магазина на Parapina.bg

Всеки продукт има характеристики и единична цена, която включва ДДС.

1. Укажете съответния продукт, който искате да закупите (ако е необходими, изберете съответните вариации – бр. парчета, вид пълнеж и т.н. и дата от календара), след което кликнете върху бутона “ДОБАВЯНЕ В КОЛИЧКАТА”. Това действие добавя продукта във вашата потребителската кошница. 

2. Отворете потребителската кошница.Тук може да видите каква сума и брой продукти са натрупани в нея, може да правите промени в количеството, както и да изтриете отделни продукти от количката.

Долу в дясно ще видите следните опции:

Общо

ОБЩО 22.00 лв.
ДОСТАВКА
Изчисляване на доставка

ОБЩО 23.99 лв.
 
 
ПРОДЪЛЖАВАНЕ С ПОРЪЧКАТА
 
.Тук вие трябва да изберете как желаете да получите вашата поръчка,чрез доставка до адрес или взимане от наш магазин. Доставката е различна и е според града от който е извършена поръчката.
Доставката до наш обект е безплатна.
В полетата за доставка изберете град и напишете съответният пощенски код.
След което натиснете бутона ОБНОВЯВАНЕ НА СУМАТА.
Отдоло вие ще получите общата сума на вашата поръчка и доставката.
 

4. Натиснете бутона “Продължаване с поръчката” – отваря се нова страница, съдържаща форма за попълване на данните за доставка. Ако желаете да Ви бъде изпратена фактура, моля опишете данните на фирмата в съответните полета. Всички полета, обозначени със * са задължителни.

 

5. Изберете начин на плащане

 

6. Кликнете върху бутона “Поръчай” (долу вдясно) и заявката ще бъде изпратена за обработка. След това ще получите имейл в който е описана Вашата поръчка, както и всички данни за фактура и адрес на доставка.

В рамките на 24 часа от момента на поръчката с Вас ще се свърже оператор за потвърждение на поръчката и адреса на доставка.

След потвърждаване на поръчката по телефона, очаквайте поръчаните от вас продукти да бъдат доставени от куриер в уговорените срокове.

ВНИМАНИЕ: Ако адресът за кореспонденция и/или телефон за връзка, въведени във формата за контакт, не са действителни поръчката няма да бъде изпълнена.